Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 29 juni 2012 Strategische Agenda Energy Board Noord-Holland Noord gepresenteerd

Strategische Agenda Energy Board Noord-Holland Noord Op Green Beach, hét netwerkevenement van de duurzame energiesector, is de strategische agenda van de Energy Board gepresenteerd. Green Beach vond dit jaar plaats in Groote Keeten, Callantsoog, en werd druk bezocht. Green Beach is dit jaar georganiseerd door de Energy Board, Energy Valley, Dutch Green Technology en de Innovatiesnelweg.

Voorafgaand aan Green Beach is de Energy Board ter ere van de totstandkoming van de agenda op excursie gegaan met deskundigen, bestuurders en ondernemers langs projecten in de regio. Het gezelschap bezocht per touringcar WMC (bladtestfaciliteiten), het windmolen testpark van ECN en Tocardo (getijdenenergie).

Op de website van Energy Board Noord-Holland Noord vindt u de strategische uitvoeringsagenda. U kunt het document downloaden, maar u vindt de informatie ook onder de toelichting onder de thema's en projecten. (bron: Energy Board Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl