Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 11 juli 2012 Welke innovatieprojecten in Noord-Holland Noord gaat 'Vizier op de Toekomst' ondersteunen?

De innovatiethema's zijn helder en na de zomer gaan we concreet met ondernemers aan de slag met de eerste projecten. Ondernemers en andere stakeholders vinden onder meer markt- en ketengerichtheid, techniek, ondernemerschap en energie belangrijk voor de toekomst van de agribusiness in Noord-Holland Noord. Daarmee is het kader helder voor de innovatieprojecten die 'Vizier op de Toekomst' zal gaan ondersteunen en kan de eerste versie van de Kennis- en Innovatieagenda worden afgerond.

De workshops hebben de afgelopen maanden niet alleen belangrijke innovatiethema's opgeleverd, maar ook een aantal concrete projectideeën waarmee ondernemers aan de gang willen. Die lijst is nog lang niet compleet, daarom vragen we u om uw concrete innovatie-ideeën bij ons te melden ().

Na de zomer zullen we een eerste selectie maken van de innovatieprojecten die passen bij de innovatiethema's van 'Vizier' en die voldoen aan enkele criteria.

Essentieel is het commitment van ondernemers. Andere voorwaarden: het betreft innovaties 'van morgen' die de concurrentiepositie versterken, die zonder de steun van Vizier op de toekomst niet tot stand zouden komen en waar bij voorkeur bedrijven uit verschillende sectoren aan meedoen (verbinden).

De projectpartners Syntens, Clusius College en Wageningen UR zetten samen menskracht, kennis en kunde in om de ontwikkeling van de gekozen innovatieprojecten in de agribusiness van Noord-Holland Noord te versterken. (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl