Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 17 september 2012 Oproep: Het Beste Duurzame Idee van Texel - insturen tot 3 oktober 2012

Heb je een idee op het gebied van duurzaamheid en wil je graag dat je idee werkelijkheid wordt? Stuur dan je idee in voor 'Het beste duurzame idee van Texel'.

Op 10 oktober 2012 , op de Dag van de Duurzaamheid, organiseren Urgenda en stichting Duurzaam Texel het avondprogramma 'Het beste duu rzame idee van Texel' in Dorpshuis de Waldhoorn in Den Hoorn.

Doel van het programma is het boven tafel krijgen van kansrijke Texelse duurzame ideeën om deze vervolgens te ondersteunen bij het hetgeen de indiener nodig heeft om het idee waar te maken. Te denken valt aan hulp bij het opstellen van een bedrijfsplan, marketing, technisch ontwerp, financiering et cetera. Ideeën mogen zowel klein als groot zijn en de duurzame inhoud kan de indiener geheel zelf bepalen.

Inzenders van de ideeën krijgen op 10 oktober 2012 de mogelijkheid hun idee gedurende enkele minuten op korte krachtige wijze te presenteren. Een panel van deskundige juryleden zal de haalbaarheid van het idee beoordelen. Ook het publiek kan vragen stellen. Het streven is om circa 10 ideeën te laten presenteren. Er komen meerdere ideeën in aanmerking voor een ondersteuningsprijs. Als er meer dan 10 ideeën worden ingezonden, vindt vooraf een selectie plaats.

Inzenden van ideeën kan tot uiterlijk 3 oktober 2012. Vraag een inschrijfformulier aan bij Enit Scholtens van Urgenda , 06-30717024. (Bron: Stichting Duurzaam Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl