Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 17 september 2012 Actieperiode aanbod zonnepanelen voor inwoners Harenkarspel, Schagen en Zijpe loopt tot eind september 2012

Tot eind september 2012 kunnen inwoners en ondernemers van Harenkarspel, Schagen en Zijpe nog profiteren bij de aanschaf van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor de omgeving, maar ook voor je portemonnee. Het levert lagere energiekosten op en een gezonder klimaat.

Ondernemers

Voor ondernemers met een eigen bedrijfspand met een laag energieverbruik - minder dan 10.000 kWh per jaar - is investeren extra aantrekkelijk. Zij kunnen gebruik maken van aantrekkelijke regelingen van de Belastingdienst waarmee de terugverdientijd aanzienlijk korter wordt. En het is een grote stap richting verduurzaming van het bedrijf.

DakCheck op Facebook

Met behulp van de DakCheck is eenvoudig een reële berekening te maken van wat uw eigen dak met zonnepanelen aan elektriciteit kan opleveren en wat dat bespaart op uw energierekening. De DakCheck is te vinden op de facebookpagina www.facebook.com/zonindekop.

Hier is ook alle informatie over de actie te vinden. Het is niet nodig een facebookaccount te hebben om deze pagina te bekijken. De gegevens die ingevuld worden zijn niet zichtbaar voor andere facebookgebruikers.

Landelijke subsidie en Lening gemeente Zijpe

Het budget van de Landelijke subsidieregeling is nog niet vergeven. Het gaat om 15% subsidie op de aanschaf van zonnepanelen. Informatie over deze subsidieregeling vind je op de facebookpagina.

Voor inwoners van de gemeente Zijpe is de aanschaf van zonnepanelen extra interessant. Zij kunnen gebruik maken van een duurzaamheidslening, waarbij de rente van de lening altijd 3% lager is dan het normale markttarief. Informatie over deze lening is te vinden op de website van de gemeente Zijpe: www.zijpe.nl (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl