Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 15 oktober 2012 Erepenning voor biologische landbouwbeleid provincie Noord-Holland

Op het jaarcongres voor de biologische landbouwsector heeft de provincie Noord-Holland, in de persoon van gedeputeerde Jaap Bond, de erepenning van verdienste voor de biologische landbouw en voeding gekregen.

Een ambitieus en consistent beleid en meetbaar goede resultaten zijn volgens Bionext de belangrijkste redenen om de penning aan Bond uit te reiken. Bionext is de ketenorganisatie voor duurzame, biologische landbouw en voeding.

Gedeputeerde Jaap Bond: "Zeer eervol dat wij deze penning in ontvangst mogen nemen. Ik denk hierbij aan alle ondernemers en ambtenaren die hier mede aan hebben bijgedragen." Volgend jaar is de provincie Noord-Holland gastheer voor het congres.

Kijk voor meer informatie op de website van Bionext (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl