Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 19 november 2012 Ontbijtbijeenkomst op 21 november 2012 lokale duurzame energieopwekking (Energy Board Noord-Holland Noord)

De Milieufederatie organiseert in samenwerking met de Energy Board Noord-Holland Noord een ontbijt op 21 november 2012 om initiatiefnemers en de Energy Board met elkaar in gesprek te laten gaan. Het doel is om erachter te komen op welke manier ze elkaar kunnen helpen.

Het initiatief maakt onderdeel uit van de campagne HIER Opgewekt. HIER Opgewekt, www.hieropgewekt.nl, is een kennisplatform voor lokale initiatieven, het zet lokale duurzame initiatieven lettelijk op de kaart en ondersteunt ze.

De Energy Board ziet kansen voor economische ontwikkeling in de duurzame energiesector vooral voor de gebouwde omgeving.

De bijeenkomst is bedoeld voor lokale duurzame initiatieven, MKB'ers, bestuurders, Statenleden en andere betrokkenen bij het stimuleren van duurzame energie in de gebouwde omgeving.

Tijdens de bijeenkomst zijn Energy Board voorzitter Jaap Bond en Milieufederatie directeur Ernest Briët onze gastheren. Peter Molengraaf (lid Energy Board en directeur Alliander) en John Braakman (lid Energy Board en directeur van ZON Energiegroep) zullen aanwezig zijn. Er zullen beelden worden getoond uit het programma Tegenlicht 'Power to the people' en er zal vanuit verschillende invalshoeken het belang van lokale duurzame energie initiatieven worden neergezet. Vervolgens zal Erna Krommendijk, projectleider HIER Opgewekt, een aanzet geven voor de discussie vanuit de eerder geïnventariseerde behoefte van lokale initiatieven. Ook gaan we de onderlinge dialoog aan onder leiding van Ernest Briët over lokale initiatieven.

Jaap Bond eindigt met een slotwoord, waarin hij aangeeft wat de Energy Board voor de lokale initiatieven kan betekenen. (bron: Energy Board Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl