Technologie & Milieu: 07 januari 2013 Kerstbomeninzameling gemeente Schagen op woensdag 9 januari 2013

Op woensdag 9 januari 2013 is er weer de jaarlijkse kerstbomeninzamelactie in de gemeente Schagen. Kom je ook helpen? Je kunt er zelfs extra zakgeld mee verdienen. Voor elke ingeleverde kerstboom krijg je 30 eurocent! U vindt hier de inzamellocaties.

Niet in de groene rolemmer

Aan alle inwoners: geef uw kerstboom mee aan de jeugd, of breng hem zelf naar één van de inzamellocaties, maar stop hem *niet in de groene rolemmer* . De stam van de boom composteert namelijk niet, dus dit geeft HVC inzameling veel problemen.

Versnipperen

De medewerkers van de gemeente versnipperen alle ingeleverde kerstbomen. De houtsnippers worden vervolgens verspreid in het openbaar groen om o.a. onkruidgroei tegen te gaan. Ook worden de snippers gebruikt bij het onderhoud van wandelpaden.

Inzamellocaties

Op de volgende locaties zamelen wij op 9 januari 2013 de kerstbomen in.

Als u meer dan 30 kerstbomen heeft liggen, kunt u contact opnemen met de gemeente, afdeling Onderhoud via telefoonnummer (0224) 210 400. De bomen worden dan opgehaald of ter plaatse versnipperd.

Geen tijd op de dag van inzameling, geen nood; inleveren van kerstbomen is ook mogelijk bij het Regionaal Afvalscheidingsstation te Schagen, gevestigd aan de Zijperweg 12 b-c te Schagen. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 15.30 uur. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl