Technologie & Milieu: 06 maart 2013 Alleen nog PIN-betaling mogelijk op afvalbrengstation aan de Schootenweg in Den Helder

Brengt u zelf afval weg naar het afvalbrengstation van HVC aan de Schootenweg? Neemt u dan in het vervolg altijd uw pinpas mee. Vanaf 1 maart 2013 kunt u hier namelijk alleen nog met PIN betalen.

HVC gaat hiertoe over om een aantal redenen. De belangrijkste redenen zijn dat PIN-betaling ten opzichte van contante betaling sneller en veiliger is en dat het minder kans geeft op fouten en verwarring; voor u en voor ons. Bijkomend voordeel is dat de wachttijd op de weegbrug hierdoor korter wordt.

Heeft u vragen over deze wijziging of over de dienstverlening van HVC, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 0800-0700. U kunt ook mailen: . (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl