Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 18 maart 2013 De website van de Stichting We@Sea is vernieuwd

We@Sea begint een tweede leven. Het doel van de activiteiten van We@Sea is vanuit een onafhankelijke positie informatie te geven over schone energie van zee, met een sterke focus op offshore windenergie.

Een onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie met specifieke workshops, conferenties, cursussen en netwerkbijeenkomsten.

Het doel van We@Sea is de Nederlandse kennis en ervaringen van de offshore-technologie helpen opbouwen en uit te dragen.

We volgen de ontwikkelingen op de voet, luisteren naar collegas en vanuit de kennis uit het netwerk, organiseren wij leer- en netwerkbijeenkomsten, los van commerciële belangen. We@Sea wil als onafhankelijke informatiebron u op de hoogte houden van wat er gebeurd in de kopgroep van offshore wind.

Meer info op www.we-at-sea.org (bron: We@Sea)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl