Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 21 maart 2013 Provinciegebouwen Noord-Holland in het donker tijdens Earth Hour - 23 maart 2013

Energie die je niet gebruikt hoef je ook niet op te wekken. Omdat bijna de helft van ons energieverbruik binnen gebouwen plaatsvindt, is energiebesparing daar erg belangrijk.

De provincie Noord-Holland adviseert daarom gemeenten over het energiezuinig maken van nieuwe en bestaande gebouwen en geeft met de eigen gebouwen het goede voorbeeld.

Tijdens Earth Hour, een initiatief van het Wereld Natuur Fonds, gaat op zaterdag 23 maart 2013 om 20.30 uur overal op de wereld voor een uur het licht uit. Met die symbolische actie geven elk jaar miljoenen mensen, bedrijven en organisaties aan dat we zuiniger moeten omgaan met onze aarde.

Vanuit de eigen betrokkenheid bij milieu en duurzame energie doet de provincie Noord-Holland ook dit jaar weer mee aan Earth Hour. Daarom wordt de verlichting van de provinciegebouwen aan de Dreef en op het Houtplein zaterdag vanaf 20.30 uur gedurende een uur uitgeschakeld. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl