Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 08 mei 2013 Stichting gaat realisatie Pallas-reactor voorbereiden (Petten)

De provincie Noord-Holland en het Rijk richten samen een stichting op die de voorbereiding ter hand moet nemen voor de realisatie van de nieuwe Pallas-reactor in Petten voor de productie van medische isotopen en nucleair onderzoek.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland en de ministerraad zijn dit onlangs overeen gekomen. Het voorstel wordt nu voorgelegd aan Provinciale Staten.

De Staten krijgen daarbij nog de gelegenheid wensen en zienswijzen met betrekking tot de oprichting van de stichting kenbaar te maken.

De statuten en de voordracht aan Provinciale Staten zijn als download te vinden op www.noord-holland.nl (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl