Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 12 juni 2013 Presentatie Duurzame Energie aan Statencommissies Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Jaap Bond, gedeputeerde Duurzame Energie van de Provincie Noord-Holland heeft maandag 10 juni 2013 het Duurzaam Energiebeleid uitgebreid toegelicht aan de statencommissies Ruimte & Milieu (R&M) en Water, Economie & Bestuur (WEB).

Nadere toelichting op de werkzaamheden van Energy Valley, de Energy Board en het Servicepunt Duurzame Energie werden achtereenvolgens gegeven door Gerrit van Werven, Paul Korting en René Jansen.

De presentatie wordt momenteel technisch aangepast voor plaatsing op www.noord-holland.nl en zal daar binnenkort te vinden zijn.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl