Technologie & Milieu: 22 juli 2013 Vogelopvang Ecomare opgeknapt

Ecomare logoBron: Ecomare - Al een paar weken wordt er hard gewerkt aan de vogelopvang bij Ecomare. De verblijven voor opgevangen zeevogels en onze vaste groep jan van genten zijn opnieuw geschilderd en inmiddels zit de laatste laag verf erop. Het grijsbruine kleurtje geeft de vogelopvang een natuurlijkere uitstraling, alsof je de vogels op het wad ziet. Voordat we weer water in de verblijven pompen, moet de verf eerst nog een aantal dagen drogen. Maar dan ziet de vogelopvang er weer piekfijn uit!

Jan van genten binnenkort terug

Twee jaar geleden zijn de jan van genten uit onze vaste groep verhuisd naar Artis. Deze grote zeevogels konden door de vernieuwing van het buitenterrein niet blijven. Nu de vogelopvang is opgeknapt komen ze binnenkort weer terug. Als het bijzondere moment daar is, zullen we dat natuurlijk laten weten. We zijn benieuwd wat de jan van genten van hun nieuwe omgeving vinden!

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl