Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 09 september 2013 Noordzeedagen op 10 en 11 oktober 2013 in Den Helder

De Noordzeedagen is het jaarlijkse terugkerende congres waar wetenschappers, beleidsmakers en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en informatie delen die betrekking heeft op de Noordzee.

Dit keer wordt het congres gehouden in Den Helder op het KIM/NLDA, Nieuwe Diep 8 - gebouw Enys House.

Op 10 oktober 2013 (Dag 1) draait om de thema's 'Maritieme industrie in ontwikkeling' en 'Bescherming van de Noordzee' en er zijn workshops.

Op dag 2 komt het thema 'Toekomst op zee' aan bod, er is een forumdiscussie, een presentatie kennisagenda en een interactief middagprogramma.

Meer informatie op www.noordzeedagen.nl (Bron: Noordzeedagen.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl