Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 20 november 2013 Openstelling subsidieregeling GroenGasproductie

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland stelt tot eind 2014 € 100.000 beschikbaar voor de ondersteuning van GroenGasprojecten. De subsidieregeling vloeit voort uit de Uitvoeringsregeling GroenGas.

De subsidieregeling vloeit voort uit de Uitvoeringsregeling GroenGas. De regeling is bedoeld voor de uitwerking van projecten die zijn gericht op de productie, het transport of gebruik van GroenGas of bio-LNG, maar waarbij de initiatiefnemers moeite hebben om de fase tussen onderzoek en daadwerkelijke uitvoering financieel rond te krijgen.

In februari 2013 besloten GS dat het resterende budget van het Uitvoeringsprogramma Biomassa (€ 412.500) ingezet kon worden voor vier activiteiten die passen binnen de kaders die indertijd door PS zijn vastgesteld. De Uitvoeringsregeling GroenGas is een van die activiteiten.

Via de Uitvoeringsregeling kan maximaal € 25.000 euro aan subsidie worden aangevraagd, waarbij als eis geldt dat het project voor minimaal 50% met privaat geld wordt gefinancierd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl