Technologie & Milieu: 16 januari 2014 Themabijeenkomst Inkoopperikelen en de kracht van groen op gezondheid en herstel op 12 februari 2014 in Alkmaar

Op 12 februari 2014 vindt de Wmo themabijeenkomst 'Inkoopperikelen en de kracht van groen op gezondheid en herstel' plaats voor alle betrokken wethouders, beleidsmedewerkers Wmo en voorzitters van Wmo-raden in Noord-Holland.

Dagvoorzitter is Frénk van der Linden en staatssecretaris van Rijn is een van de sprekers.

Bijeenkomst

De organisatie is in handen van Stichting Landzijde, bekend van de Zorgboerderij, samen met Zorgbelang Noord-Holland.

De bijeenkomst is op woensdag 12 februari 2014 van 13:00 tot 16:00 in Theater De Vest in Alkmaar.

Sprekers

Het definitieve programma wordt medio januari 2014 bekendgemaakt. De volgende sprekers hebben hun medewerking al toegezegd:

Aanmelden

Deze bijeenkomst is alleen bestemd voor wethouders, beleidsmedewerkers Wmo en voorzitters van Wmo-raden in Noord-Holland. U kunt zich nu al opgeven door een e-mail te sturen aan met de naam van uw organisatie, uw naam, postadres en telefoonnummer. Gebruik in de onderwerpregel 'aanmelding Wmo themabijeenkomst'. (Bron: Kenniscentrum Wmo en Wonen Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl