Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 23 januari 2014 NRG (Petten) start volgende fase Return to Service

NRG logoBron: NRG - De eerste fase is voltooid van het Return to Service-programma, dat NRG medio november 2013 heeft ingevoerd. NRG heeft het Return to service-programma ingesteld om aanpassingen door te voeren in de techniek, het veiligheidssysteem en in de organisatie, om de betrouwbaarheid van de levering weer te waarborgen.

Alle nucleaire faciliteiten en gerelateerde processen zijn tijdelijk in een veilige standby modus gebracht. Dit is een vereiste om verbeteringen te kunnen doorvoeren. Afhankelijk van de installatie en het proces kan deze situatie zo'n drie maanden duren. Er is geen sprake van een acuut veiligheidsprobleem.

Fase twee van het programma ('back to business') is nu volop gaande. De organisatie, techniek en alle processen worden zorgvuldig geanalyseerd. NRG heeft hiervoor externe experts naar binnen gehaald die advies geven op het gebied van organisatie, veiligheidscultuur, systeem analyse en verouderingsmanagement. De verbeteringen die vereist zijn om terug in bedrijf te keren worden momenteel gedefinieerd en voorbereid om ingevoerd te worden, of zijn reeds geïmplementeerd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl