Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 21 mei 2014 TexelEnergie winnaar Koning Willem I Plaquette 2014

Den Burg - Directeur Brendan de Graaf van TexelEnergie heeft op dinsdagavond 13 mei 2014 uit handen van Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014 ontvangen. Dit gebeurde tijdens de feestelijke uitreikingsavond bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam.

De avond werd gepresenteerd door Ivo Niehe. Onder de ruim 300 aanwezigen waren tal van hoogwaardigheidsbekleders waaronder dhr. Prof. dr. K.H.W. Knot (als President van de Nederlandsche Bank en Voorzitter van de Koning Willem I Stichting gastheer van de avond), Commissaris van de Koning, Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, loco burgemeester van Amsterdam en de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

Brendan de Graaf: "We zijn erg vereerd met deze prijs, dit is ook een opsteker voor alle leden van de coöperatie. We doen eigenlijk gewoon ons werk, en proberen dat zo goed mogelijk te doen. Dat dit op deze manier wordt gewaardeerd, is heel mooi."

Uit het rapport van de vakjury van de Koning Willem I Stichting: "TexelEnergie is een inspirerend voorbeeld van de participatiesamenleving waarin burgers meer verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven en de omgeving. TexelEnergie onderscheidt zich als koploper van andere lokale energiecoo?peraties in omvang, groei, winstgevendheid en continuiteit."

Overige prijswinnaars waren zuivelbedrijf Koninklijke FrieslandCampina en sleepbedrijf KOTUG, zij ontvingen de Koning Willem I Prijs in respectievelijk de categorieën Groot Bedrijf en MKB. (bron: TexelEnergie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl