Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 06 juni 2014 And the award goes to... Welke gemeenten winnen de Noord-Hollandse Energie Awards 2014?

Ook dit jaar worden, tijdens het Servicepunt Jaarcongres op 6 november 2014, weer de Noord-Hollandse Energie Awards uitgereikt. Noord-Hollandse gemeenten en/of gemeentelijke samenwerkingsverbanden met goede resultaten op het gebied van energiebesparing en/of duurzame energieproductie in de gebouwde omgeving kunnen kans maken op deze Awards. Wint uw gemeente dit jaar een Award?

Net als voorgaande jaren zijn er Awards te winnen in drie categorieën:

Nominaties op basis van Enervisa

De nominaties voor de eerste twee categorieën worden bepaald op basis van Enervisa. De gemeenten die volgens hun gegevens in deze online monitoringstool op 1 oktober 2014 de beste resultaten hebben gerealiseerd op het thema energiebesparing dan wel duurzame energieproductie, mogen de Awards in ontvangst nemen. Bij deze dus een oproep aan alle Noord-Hollandse gemeenten om ervoor te zorgen dat zij al hun projecten en/of projectplannen invoeren en up to date houden in Enervisa. Gemeenten die hier ondersteuning bij kunnen gebruiken, kunnen de hulp inroepen van het Servicepunt Duurzame Energie.

Voordracht Ambitie Award

De Ambitie Award is bedoeld voor de gemeente (en/of het gemeentelijk samenwerkingsverband) met mooie en vergaande ambities op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving. Voordrachten kunnen ingediend worden tot uiterlijk 1 oktober 2014. Uit alle ontvangen voordrachten selecteert een jury vervolgens drie genomineerden. Tijdens het Jaarcongres van het Servicepunt op 6 november 2014 houden deze drie genomineerden een pitch over hun ambities en plannen. Het publiek bepaalt de uiteindelijke winnaar van de Ambitie Award.

Meer informatie over de Awards, de criteria en het indienen van een voordracht voor de Ambitie Award vindt u op de Servicepunt-website.

Voor vragen of opmerkingen over de Awards kunt u contact opnemen met het Servicepunt Duurzame Energie via het e-mailadres of het telefoonnummer 088 - 163 53 44 (Bron: Servicepunt Duurzame Energie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl