Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 17 juli 2014 ECN: Workshop design tools voor toekomstige windparken - woensdag 24 september 2014

Op zoek naar kansen om uw windmolenpark of clusters op zee te optimaliseren? Dé ontwerptools voor windparken van de toekomst worden onthuld! Namens haar projectpartners van ClusterDesign en DTOC nodigt ECN u van harte uit voor een workshop waar de design tools voor toekomstige windparken worden onthuld. De workshop vindt plaats op woensdag 24 september 2014 in Amsterdam. De projectpartners werken samen om ontwerpen efficiënter en minder schadegevoelig te maken. Ze presenteren hun nieuwste resultaten.

Is dit interessant voor mij?

De workshop is met name relevant voor windparkontwikkelaars, ontwerpers en exploitanten. Zij krijgen een exclusief inzicht in wat kan worden bereikt met ontwerptools voor de volgende generatie windparken. U hoort de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van windparkontwerp en exploitatie.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Tijdens de workshop leert u hoe:

Meld u direct aan

U kunt zich direct aanmelden - www.cluster-design.eu/events - voor de workshop via de evenementenpagina van ClusterDesign. Hier vindt u ook het programma. Het aanmelden kan tot 25 augustus 2014. Wij raden u om u snel te registreren, omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Over ClusterDesign en EERA-DTOC

ClusterDesign en EERA-dtoc zijn de twee grote onderzoeksprojecten op het gebied van offshore windpark clusters. Zij ontwikkelen het ontwerp voor de clusters van offshore windmolenparken van de toekomst. Onlangs ronde ClusterDesign de eerste activiteiten af; EERA-DTOC gaat het laatste jaar in. (Bron: ECN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl