Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 19 augustus 2014 Reparatie en Ruil bij Doet & Ontmoet - iedere 3e dinsdag van de maand in Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Is uw koffiezetapparaat stuk of heeft u een klein klusje wat u zelf niet kunt repareren? Kom dan naar Doet & Ontmoet, iedere 3e dinsdag van de maand is een vrijwilliger aanwezig die u met uw klusje kan helpen. Uiteraard kan u ook samen iets repareren. Duurzaamheid staat voorop!!!!

Ruilen

Iedereen kan zijn of haar eigen kwaliteiten benutten. De één kan heerlijke appeltaarten bakken, de ander wil graag een rondje lopen met de hond.

Zo kunnen wensen/kwaliteiten geruild worden. Het leuke van ruilen is dat je portemonnee dicht blijft en je er toch een rijk gevoel van krijgt. Heeft u wensen, schrijf het op een memo en plak het op het bord!!!

Waar: Groene Schakel, A. Mauvestraat 161, Schagen
Wanneer: Iedere 3e dinsdag van de maandag van 13.30-16.00 uur
Kosten: In principe geen, tenzij er materiaal gekocht moet worden

Naast reparatie en ruil kunt u ook iedere dinsdagmiddag bij Doet & Ontmoet terecht waarbij ontmoeting centraal staat; u kunt creatief bezig zijn, een spelletje doen, met een groepje wandelen etc. U bepaalt zelf wat u wilt doen!!!

Voor meer info kunt u bellen naar Wonen Plus Welzijn tel.: (0224) 273 140.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl