Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 03 september 2014 Eerste editie Biomass Gasification Europe congres (BGE) op 2 oktober 2014 in Alkmaar

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord logoBron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord - Op 2 oktober 2014 vindt de eerste editie plaats van het Biomass Gasification Europe congres (BGE). Het congres vindt plaats in Taqa Theater De Vest onder de vlag van de Euopean Biogass Association en wordt georganiseerd door gemeente Alkmaar, ECN, TAQA, Energy Valley en provincie Noord-Holland.

Een congres met internationale sprekers van formaat zoals John Bøgild Hansen van Haldor Topsøe en Lisa Dyson van Kiverdi. Maar ook de Nederlandse top op dit gebied ontbreekt niet: Frank Ligthart, Jan-Willem Könemann, Bram van der Drift en meer. Zij nemen u mee in de wondere wereld van energietransitie, groengaswaardeketen en biomassavergassing; van toeleveranciers tot afnemers en de technieken die daarbij komen kijken. Uiteraard komt ook het bijzondere aanbod van regio Alkmaar voor het voetlicht.

Het ‘Energy Innovation Park Alkmaar’ (EIPA), gelegen in de Boekelermeer, biedt ruimte aan innovatieve bedrijven op energiegebied. Met in het hart van het park het 'Energy Innovation Center' dat baanbrekende technologie en topexpertise bundelt op het gebied van traditionele, groene en andere innovatieve energievormen, zoals biomassavergassing, power to gas en (bio) LNG. Tijdens het BGE congres wordt het Energy Innovation Centre officieel gelanceerd, net als de afstudeerrichting biomassavergassing van INHolland.

Het Biomass Gasification Europe 2014 congres is onderdeel van de conferentie van de European Biogass Association die start op 30 september 2014. De events vormen een unieke gelegenheid voor Energieregio Alkmaar om zich nationaal en internationaal op de kaart te zetten als broedplaats voor energieontwikkelingen.

Aanmelden voor het congres kan via de online registratie pagina http://www.biogasconference.eu/bge-2014/. Als u zich tegelijkertijd ook aanmeldt voor de eerste twee congresdagen, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl