Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 07 oktober 2014 Informatiebijeenkomst over zoetwaterberging op 14 november 2014

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op vrijdag 14 november 2014 vindt een informatiebijeenkomst plaatst over dit project. De bijeenkomst zal plaatsvinden van 10.00 – 12.30 uur nabij het vergelijkingsperceel in de Schermer, namelijk in museum Nic Jonk op adres Haviksdijkje 5 te Grootschermer.

Vanaf 9.45 uur is er inloop met koffie/thee en een Schermerkoek. De bijeenkomst start met een plenair gedeelte gevolgd door een informatiemarkt en lunch. De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Meld u graag wel even van te voren hier aan.

Gastvrouw van deze bijeenkomst is Gedeputeerde Water Joke Geldhof die het doel van het project aan u zal toelichten. De voortgang en tussentijdse resultaten van het project worden gepresenteerd en er wordt een doorkijk naar het jaar 2015 gegeven. Ook wordt de eerste versie van een applicatie getoond waarmee u tijdens de informatiemarkt kunt bekijken wat het volume van een bassin moet zijn voor uw eigen perceel grootte en situatie. Verder zullen beelden worden getoond van de proefopstelling op Texel via een informatiefilm en zijn betrokken bollentelers Jan-Willem Apeldoorn (vergelijkingsperceel polder de Schermer) en Hans Smit (proefperceel polder het Noorden op Texel) aanwezig. Ook kunt u leren over de techniek en gebruikte materialen. Kortom, het wordt een interessante bijeenkomst. Blok de datum van 14 november 2014 daarom alvast in uw agenda en meld u snel aan!

Contact

Rowena Kuijper, projectleider provincie Noord-Holland, tel: 06-52841172, e-mail:

Wendalin Kolkman, projectleider Antea Group (voorheen Oranjewoud), tel: 06-30048604, e-mail:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl