Technologie & Milieu: 12 november 2014 Ondertekening contract Oyster in bijzijn van Staatshoofden

NRG logoBron: NRG - Deze week is een belangrijk contract getekend tussen KAERI en TU Delft in het bijzijn van de Zuid-Koreaanse president en Koning Willem Alexander. Deze Koninklijke tweedaagse trip naar Seoul is het eerste staatsbezoek van een Nederlands staatshoofd sinds beide landen diplomatieke relaties aangingen in 1961. In maart 2014 bracht de Zuid-Koreaanse President Park een officieel staatsbezoek aan Den Haag.

Het contract omvat de zogenoemde OYSTER modificatie van de Hoger Onderwijsreactor in Delft. Hiermee is Nucleair Nederland goed op de kaart gezet.

NRG C&S speelt in een samenwerkingsverband met TUD een cruciale rol in de projectleiding en het opstellen van vergunnings- en veiligheidsdocumenten.

Ook is er een duidelijke verwijzing naar Pallas door de intentie om samen te werken met Korea voor de bouw van een ‘500 miljoen euro’ reactor project.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl