Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 08 december 2014 Gemeenten Schagen en Texel genomineerd voor Noord-Hollandse Energie Awards

Ook dit jaar reikt het Servicepunt Duurzame Energie tijdens haar Jaarcongres (op donderdag 22 januari 2015) de Noord-Hollandse Energie Awards uit. Met de uitreiking van deze Awards zet het Servicepunt goede inspanningen en resultaten van Noord-Hollandse gemeenten op het gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving in het zonnetje. Er zijn Awards te vergeven in drie categorieën. De genomineerden voor twee van de drie categorieën zijn bekend.

Genomineerden Award Duurzame Energieproductie

Op basis van de gegevens uit Enervisa is bepaald welke Noord-Hollandse gemeenten het afgelopen jaar het hoogst scoorden op het gebied van duurzame energie productie per inwoner.

De volgende drie gemeenten zijn genomineerd voor de Award Duurzame Energieproductie 2014 (op alfabetische volgorde):

Genomineerden Award Energiebesparing Gebouwde Omgeving

Op basis van de gegevens uit Enervisa is bepaald welke Noord-Hollandse gemeenten het afgelopen jaar het hoogst scoorden op het gebied van gerealiseerde energiebesparing per inwoner. De volgende drie gemeenten zijn genomineerd voor de Award Energiebesparing Gebouwde Omgeving 2014 (op alfabetische volgorde):

Ambitie Award

De Ambitie Award wordt uitgereikt aan een gemeente c.q. gemeentelijk samenwerkingsverband met veelbelovende (en concrete) ambities om grote slagen te maken op het gebied van duurzaamheidsbeleid, energiebesparing, CO2-reductie en/of klimaatbeleid. Gemeenten of gemeentelijke samenwerkingsverbanden konden zichzelf (of andere gemeenten) voordragen voor nominatie. De nominaties voor deze Award worden later bekend gemaakt.

Uitreiking

Namens de provincie Noord-Holland en het Servicepunt Duurzame Energie zal Jaap Bond, gedeputeerde duurzame energie, tijdens het Bestuurlijk Congres op 22 januari 2014 de Awards uitreiken aan de uiteindelijke winnaars. (Bron: Servicepunt Duurzame Energie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
d site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl