Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 09 december 2014 Kom naar de Winddag van Windpark Wieringermeer op zaterdag 13 december 2014 (Wieringerwerf)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op zaterdag 13 december, van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in de Cultuurschuur voor de meest actuele informatie over Windpark Wieringermeer. Wethouder Theo Groot, deskundigen en initiatiefnemers zijn aanwezig om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Het ontwerp-inpassingsplan en de ontwerp-vergunningen liggen ter inzage; wie wil kan ook direct een zienswijze op de plannen indienen.

En... er is nog veel meer te doen tijdens de Winddag!

Locatie:
De Cultuurschuur, Loggersplein 1, Wieringerwerf

Kijk voor het complete programma op www.windparkwieringermeer.nl.

Windpark Wieringermeer is een initiatief van Nuon en vennoten, ECN en Windcollectief Wieringermeer.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl