Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 12 december 2014 De provincie Noord-Holland zoekt natuurinitiatieven - congres Groen Kapitaal op 11 februari 2015

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland is op zoek naar kansrijke natuurinitiatieven. Ze nodigt alle ondernemers, start-ups, stichtingen, burgerinitiatieven en studenten met een goed idee uit hun initiatief aan te melden voor het congres Groen Kapitaal op 11 februari 2015.

Tijdens het congres wil de provincie met bestuurders, natuurprofessionals en ondernemers op zoek naar kansen om de biodiversiteit in Noord-Holland te verbeteren. De provincie wil een nieuwe impuls geven aan natuur en gelooft dat de creativiteit van nieuwe initiatieven hiervoor van onschatbare waarde is.

Gouden Roerdomp

Om deze initiatieven te stimuleren verder te gaan met hun project reikt de provincie daarom dit jaar voor het eerst de Gouden Roerdomp uit, een stimuleringsprijs voor het meest innovatieve en kansrijke natuurinitiatief.

Congres

Uiteindelijk krijgen 3 finalisten de kans om hun idee te presenteren tijdens het congres Groen Kapitaal op 11 februari 2015. De winnaar kan rekenen op een coachingtraject van De Natuurverdubbelaars, waarin aandacht wordt gegeven aan het doorontwikkelen van het businessplan en het wegwijs worden in de wereld van regelingen en subsidies.

Daarnaast kan het winnende initiatief rekenen op de nodige aandacht en publiciteit en een koploperstatus in Noord-Holland.

Kijk voor meer informatie op www.noord-holland.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl