Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 26 februari 2015 Waterkwaliteit en groen Heemtmeer in Warmenhuizen wordt aangepakt

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) en gemeente Schagen gaan de waterkwaliteit van het Heemtmeer in Warmenhuizen verbeteren. Ook kijken we naar het aangrenzende groen om dit beter te kunnen onderhouden en aantrekkelijker te maken voor recreanten.

In februari 2015 en maart 2015 voert de firma Tijhuis een waterbodemonderzoek, een oeverinspectie en een ecologisch onderzoek uit. Na het onderzoek kijken we naar de specifieke maatregelen ter verbetering van de waterkwaliteit. Begin april starten we met een ontwerp om het meer aantrekkelijker te maken voor recreanten.

Het ontwerp bespreken we onder andere met de Langedijker hengelsportvereniging.

Ook vragen we omwonenden van het meer om mee te denken.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Dennis Kos van het hoogheemraadschap (072) 582 8282 of met Peter van der Munnik van de gemeente (0224) 210 400.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl