Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 10 juni 2015 Regio-overleg Duurzame Energie juni 2015 Noord-Holland Noord

De provincie Noord-Holland en het Servicepunt hebben de provincie in vier regio's onderverdeeld. Regelmatig komen de verantwoordelijke beleidsambtenaren duurzaamheid bijeen om de actuele zaken rondom het Servicepunt Duurzame Energie en het algemene klimaatbeleid te bespreken. Dit levert altijd leuke discussies en interessante leerpunten op. Daarnaast krijgt het Servicepunt waardevolle feedback voor de gesprekken met de Provincie.

Begin deze maand kwam de regio Noord-Holland Noord (kortweg de gemeenten van Castricum tot De Cocksdorp op Texel) weer bij elkaar. Niet alleen de toekomst van het Servicepunt, maar ook de laatste nieuwtjes op het vlak van Regionale Actieprogramma Wonen, Subsidies en het Coalitieakkoord werden besproken.

Daarnaast bleek uit de rondgang langs de nieuwste projecten in de diverse gemeenten dat maar liefst vier gemeenten bezig zijn met het verduurzamen van hun maatschappelijke vastgoed. Hierin kan het Servicepunt haar rol perfect vervullen: aansluiten bij actuele ontwikkelingen en het bundelen van de gezamenlijke informatie om zo de vier gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van beleid. Een goede win-win situatie.

In de volgende Impuls meer informatie over de uitkomsten van deze krachtenbundeling! Meer informatie: www.servicepuntduurzameenergie.nl (Bron: Servicepunt Duurzame Energie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
d site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl