Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 10 juli 2015 Proef zoetwaterberging profiteert van droge periode

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De afgelopen periode was droog. Deze periode behoort zelfs tot de 5% droogste jaren van de afgelopen eeuw. Van het opgeslagen water in het bassin is dan ook goed gebruikgemaakt.

Inmiddels is het bassin half leeg. Na deze week worden de bollen gerooid. De resultaten van de proef over teeltseizoen 2015 worden daarna bekend. Hierover zal spoedig meer informatie worden gegeven in de nieuwsbrief en op deze website.

Met een drone is een filmpje www.youtube.com/watch?v=2W2Ye2iGWpY gemaakt waarin het proefperceel en het bassin van bovenaf te zien zijn.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl