Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 03 augustus 2015 Afvalbrengstation Middenmeer twee weken gesloten

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vanwege groot onderhoud is het afvalbrengstation (ABS) Middenmeer van maandag 17 augustus 2015 tot en met zondag 30 augustus 2015 gesloten. Tijdens deze twee weken kunt u uw grof huishoudelijk afval brengen naar de afvalbrengstations in Hoorn, Enkhuizen, Obdam en Schagen.

Vanaf maandag 31 augustus 2015 is ABS Middenmeer weer geopend voor de inwoners van gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec en Hollands Kroon.Het onderhoud van het afvalbrengstation stond al in de planning. Het onderhoud heeft geen relatie met de grote brand die eind juli 2015 op de HVC vestiging in Middenmeer woedde.

Openingstijden afvalbrengstations

Op maandag kunt u terecht van 08.30 – 16.15 uur bij het afvalbrengstation in:

Hoorn, Factorij 29a, 1689 AK Zwaag

Op dinsdag t/m vrijdag 08.30 – 16.15 uur en zaterdag van 08.00 – 14.30 uur kunt u terecht bij het afvalbrengstation in:

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit

Meer dan 70% van het grof afval dat het ABS inzamelt, wordt hergebruikt. Door uw afval goed te scheiden, draagt u bij aan het behouden van (soms) schaarse grondstoffen. Thuis kunt u papier, glas, plastic verpakkingen, lege pakken sap en zuivel en gft-afval scheiden. Bij het afvalbrengstation kunt u terecht met uw grof huishoudelijk afval. De afvalsoorten die op het afvalbrengstation worden gescheiden, worden zo veel mogelijk gerecycled en gebruikt in nieuwe producten.

Zo wordt van een oude plastic tuinstoel weer een nieuwe plastic speelgoedauto gemaakt en een oude rubber autoband vindt u weer terug in het kunstgrasveld op een sportpark. Meer informatie over grof huishoudelijk afval en het afvalbrengstation? Kijk dan op de website hvcgroep.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl