Technologie & Milieu: 06 oktober 2015 Den Helder: Lever grof afval zelf in en maak kans op een prijs (van 3 tm 9 oktober 2015)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Vrijdag 9 oktober 2015 is de Dag van de Duurzaamheid. Ook het scheiden van grof afval is duurzaam. Vaak vormt afval tegenwoordig de basis voor nieuwe producten. Lever daarom uw grof afval in op het afvalbrengstation aan de Schootenweg 1 in Den Helder.

Als u dat doet tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober 2015 maakt u kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reader.

Prijsuitreiking

U maakt kans op een van deze prijzen als u uw grof afval samen met de actiekaart inlevert tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober 2015. De actiekaarten krijgt u bij het afvalbrengstation en in het stadhuis. Vrijdag 9 oktober 2015 om 15.00 uur sluit het afvalbrengstation en worden de twee prijswinnaars getrokken. Op zaterdag 10 oktober 2015 12.00 uur reikt wethouder Jacqueline van Dongen de prijzen uit aan de gelukkige winnaars. Dat gebeurt op het afvalbrengstation. Meer informatie over deze actie en de voorwaarden vindt u op www.indegoeiebak.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl