Technologie & Milieu: 07 oktober 2015 Bladkorven op 40 locaties in Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In oktober 2015 plaatsen wij op bijna veertig locaties bladkorven. In de bladkorven kunt u bladeren kwijt, zowel bladeren uit de tuin als overtollig blad uit de openbare ruimte.

De korven worden regelmatig geleegd door een bladzuiger en is alleen bedoeld voor bladafval. De korven worden alleen geplaatst op plekken waar de bladzuiger bij kan komen. Op het moment dat alle korven geplaatst zijn, vermelden wij een lijst met locaties op de website www.hollandskroon.nl

De bladkorven worden tijdelijk geplaatst waar veel bladafval is en worden na de herfst weer verwijderd. Als de korven niet gebruikt worden, dan is het mogelijk dat wij ze verplaatsen naar andere locaties.

Heeft u geen korf in uw wijk maar heeft u wel interesse? Meld dit dan bij of via het algemene nummer (088-321 5000). Wellicht dat wij u nu nog kunnen helpen en anders houden wij er voor volgend jaar rekening mee.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl