Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 10 november 2015 Eindbijeenkomst zoetwaterberging op 2 december 2015

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op 2 december 2015 vindt de eindbijeenkomst plaats van het onderzoeksproject zelfvoorzienende zoetwaterberging dat in 2012 is gestart. Tijdens deze bijeenkomst worden resultaten van het onderzoek gedeeld en het project feestelijk afgerond. De bijeenkomst is voornamelijk bedoeld voor agrariërs. Echter, andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Meldt u graag vooraf aan via het inschrijfformulier: www.formdesk.com/pnh/pilot_zelfvoorzienende_zoetwaterberging_2015

De bijeenkomst start plenair. De resultaten worden toegelicht, de betrokken teler komt aan het woord, een film over het project wordt getoond en u krijgt de kans om vragen te stellen. Aansluitend vindt een informatiemarkt plaats waar u extra informatie kunt krijgen bij leden van het projectteam over wat er komt kijken bij het eventueel realiseren van een zelfvoorzienende zoetwaterberging op uw eigen perceel en hoe het in de praktijk werkt. Ook kunt u een rondleiding krijgen over het proefperceel en het zoetwaterbassin van dichtbij bekijken.

Busvervoer op het eiland wordt verzorgd vanaf de veerhaven op Texel naar de pilotlocatie in Oosterend en terug. Via het digitale aanmeldingsformulier op de website kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Indien u mee gaat met de rondleiding over het perceel raden wij u aan bij slecht weer eventueel laarzen mee te nemen, omdat het land drassig kan zijn.

Bij vragen kunt u contact op nemen naar

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl