Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 28 april 2016 Energy Board ontbonden

De energietransitie gaat in Noord-Holland een nieuwe fase in. Bij het nieuwe beleid van de provincie passen ook andere instrumenten. De Energy Board wordt om die reden ontbonden. Mede dankzij de Energy Board heeft de provincie Noord-Holland inzicht gekregen in de economische kansen die de verduurzaming van de energievoorziening biedt. De energietransitie gaat nu echter een volgende fase in: we maken de slag van strategie naar uitvoering.

De route die de provincie hiertoe volgt, is vastgelegd in de Beleidsagenda Energietransitie 2016-2020, die Gedeputeerde Staten op 15 maart 2016 hebben vastgesteld. Op 23 mei 2016 ligt deze ter besluitvorming voor in Provinciale Staten.

Bij die nieuwe fase gaan we andere instrumenten inzetten die gericht zijn op het verzilveren van de kansen voor de verduurzaming van de energievoorziening. De Energy Board is daarom per 15 maart 2016 opgeheven.

De website van de Energy Board bevat veel informatie die nog relevant is. Om die reden kunt u de website nog enige tijd bezoeken. De website wordt echter niet meer onderhouden en gaat deze zomer uit de lucht.

De provincie wil iedereen die bij de Energy Board betrokken is geweest hartelijk bedanken voor zijn of haar bijdrage. (bron: Energy Board Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl