Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 12 juli 2016 Ster van de Nachtprijs 2016 Noord-Holland deelname tot 15 september 2016

De Natuur en Milieufederatie Noord-Holland lanceert namens de Provincie Noord-Holland de Ster van de Nachtprijs 2016 voor Noord-Hollandse bedrijven, organisaties en overheden.

Ook een bijdrage leveren aan energiebesparen en het terugdringen van lichthinder? Op meer plekken genieten van de nachtelijke duisternis en de sterrenhemel?

Dien nog voor 15 september 2016 een plan in voor maatschappelijk verantwoorde buitenverlichting in Noord-Holland!

Selectie en jury

De drie winnaars ontvangen ieder een unieke ‘Ster van de Nacht’ sculptuur en een persoonlijk advies van een licht(hinder)expert voor het ingediende plan. Met dit advies kunt u de puntjes op de i zetten voor een goede technische uitwerking van uw plannen. De ervaring leert dat zo’n advies een must is voor het beste resultaat.

De jury zal de winnaars van de Ster van de Nacht prijs 2016 in oktober 2016 selecteren. De prijs wordt uitgereikt tijdens de 12e Nacht van de Nacht op 29 oktober 2016 door juryvoorzitter Gedeputeerde Tjeerd Talsma.

Meer informatie

Meer informatie over de Ster van de Nachtprijs vindt u hier sterrendichterbij.nl/ster-van-de-nacht-prijs-2016/deelnamevoorwaarden-en-procedure-voor-de-ster-van-de-nacht/ (Bron: Servicepunt Duurzame Energie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl