Technologie & Milieu: 26 januari 2017 Hollands Kroon: Interactieve bijeenkomst voor ondernemers over aanpak energiebesparing bij particuliere woningeigenaren op 1 februari 2017

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Een grote uitdaging voor het verduurzamen van de particuliere woningmarkt, is het goed op elkaar laten aansluiten van vraag en aanbod.

Bijeenkomst 1 februari

Hoe kunnen ondernemers uit de bouw- en installatiebranche de vraag naar energiemaatregelen bij particuliere woningeigenaren stimuleren en hier zo goed mogelijk op inspelen? Daarover organiseren Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Kamer van Koophandel, Duurzaam Bouwloket, de gemeenten in de regio Kop van Noord-Holland en de RUD NHN een interactieve bijeenkomst voor ondernemers op 1 februari 2017.

Succesvolle aanpakken

Tijdens de bijeenkomst worden succesvolle aanpakken toegelicht en krijgen ondernemers concrete handvatten om dit toe te passen. Het is de laatste bijeenkomst in een serie van drie. De start is geweest in West-Friesland. Daarna volgde de regio Alkmaar en nu vindt de bijeenkomst plaats in de Kop van Noord-Holland.

Voor meer informatie en aanmelden: PDF: Uitnodiging bedrijvenbijeenkomst

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl