Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 16 maart 2017 Schagen: Nieuwe actieperiode Crowdfunding start

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De Nieuwe Nes startte op 7 maart 2017 met een Crowdfunding actie voor "Warmte uit de grond". Tijdens de bouw van de Nieuwe Nes, in 2006, zijn buizen en leidingen aangelegd om een warmtepomp te plaatsen. Een warmtepomp levert de milieuvriendelijke energie om de Nieuwe Nes te verwarmen. Dat bespaart energie, dus geld en daardoor kunnen we onze huurprijs redelijk houden.

Jammer genoeg was in 2009 het geld op. Er kon toen geen warmtepomp komen. Met deze actie hopen zij het benodigde bedrag van zes duizend vijfhonderd euro bijeen te brengen.

Het Lukt Ons! Nu al succesvol in de kop van Noord Holland

Eind 2016 is gemeente Schagen aangesloten bij de crowdfundingsite www.hetluktons.nl die al vele projecten, ook in Schagen, succesvol heeft geholpen. Gemeente Schagen werkt in dit platform samen met Wonen Plus Welzijn en de Schager Uitdaging.

Heeft u een goed idee voor uw buurt of vereniging in Schagen? Maar heeft u de financiering nog niet rond? Dan is crowdfunding misschien iets voor u? Meldt u zich dan zo snel als mogelijk aan via www.hetluktons.nl. De eerst volgende actieperiode is in mei 2017.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl