Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 28 augustus 2017 Informatiebijeenkomst zonnepanelen op bedrijfsdaken op 6 september 2017 in Den Burg

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Wilt u (ook) profiteren van de voordelen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand zónder dat u zelf hoeft te investeren? Of wilt u wel investeren in duurzame energie en hier een goed rendement op behalen? Hulp bij de aanpak nodig? Kom dan op 6 september 2017 naar de informatiebijeenkomst van het gezamenlijke zonne-energie project. De bijeenkomst is om 16.30 uur in Hotel Den Burg. De informatiebijeenkomst is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Texel, INNOFUND & ECONNETIC. Door krachten te bundelen kan maatwerk geleverd worden voor zowel kleine als voor grote bedrijfsdaken.

U wordt als ondernemer volledig ontzorgt. Zowel de subsidieaanvraag, het technisch onderzoek, de financiering, de ontwikkeling en het beheer kunt u uit handen geven. Doordat meerdere bedrijven tegelijk zonnepanelen aanschaffen, profiteert iedereen van fors lagere aankoopkosten en wordt het project rendabel.

Ook kunt u kiezen of u zelf wilt investeren of niet. Tijdens de bijeenkomst op 6 september 2017 hoort u hoe zonne-energie aantrekkelijk is voor u als ondernemer.

Samenwerking, het aantrekken van externe financiering en de benutting van subsidie zijn daarbij essentieel.

Hulp bij subsidieaanvraag

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt besproken welke optie voor u het meest rendabel is. Mocht u geinteresseerd zijn, dan kunt u dit direct aangeven. Dit verplicht u verder tot niets. U krijgt een bezoek van een adviseur van ECONNETIC of INNOFUND en met hem of haar maakt u afspraken over het verdere verloop van het project. In een eerdere fase zijn al verschillende ondernemers gestart met dit project. Bij hen wordt nu gewerkt richting de realisatie.

Bent u erbij?

Wat: Informatiebijeenkomst Zonnepanelen op bedrijfsdaken
Wanneer: Woensdag 6 september 2017 om 16.30 uur
Waar: Hotel Den Burg
Waarom: Een kans voor u: duurzaam ondernemen én geld verdienen met uw dak
Instap eisen: Minimaal 150 m2 dakoppervlakte

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar . Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse? Stuur dan een e-mail naar .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl