Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 April 2002 Kruispunt Zanddijk - Middenvliet tijdelijk dicht

Vanaf maandag 15 april vinden er wegwerkzaamheden plaats aan het kruispunt Zanddijk - Middenvliet. De kruising wordt aangepast om het parkeerterrein dat hier onlangs is aangelegd te laten aansluiten op de Middenvliet. Ook wordt voor voetgangers een veilige oversteek richting het strand gemaakt.

Door de werkzaamheden is de Middenvliet vanaf 15 april tot en met 17 mei afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De Zanddijk is 15 april eveneens afgesloten, maar gaat 16 april weer open. Van maandag 6 mei tot en met 17 mei is de Zanddijk ook afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Tijdens de afsluiting zijn de woningen en bedrijven aan de Middenvliet via de Langevliet bereikbaar. Voor het doorgaand verkeer is een omleidingsroute aangegeven. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl