Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 Mei 2002 Herstraten rondom Kanonnenpleintje

Vanaf dinsdag 21 mei wordt de straat rondom het Kanonnenpleintje opnieuw bestraat. Het werk wordt in 3 delen uitgevoerd. Als eerste wordt de straat vanaf de Molenstraat tussen de Beatrixstraat en de Sluisdijkstraat aangepakt. Vervolgens wordt de Sluisdijkstraat vanaf de Molenstraat richting de Spoorgracht opnieuw bestraat. Als laatste wordt een stukje Sluisdijkstraat richting het parkeerdek opgeknapt. Het totale werk duurt naar verwachting zes weken.

Tijdens de werkzaamheden is er een omleidingsroute voor het verkeer. De Beatrixstraat krijgt een tijdelijke aansluiting met de Spoorgracht via de fietsstrook. Verkeer dat vanuit de Molenstraat en de Wezenstraat komt wordt via de Beatrixstraat richting het station geleid. Verkeer van en naar de Sluisdijkstraat wordt afhankelijk van het werk om het pleintje geleid.

Aan het eind van de werkzaamheden is het mogelijk dat de parkeergarage Sluisdijk één of twee dagen niet bereikbaar is. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl