Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 9 juni 2000
Nederlandse Staat heeft weinig te zeggen over KLM

AMSIERDAM - De nationale 'flagcarrier' onderhandelt over een overname door British Airways. De politiek heeft daar gemengde gevoelens over, maar kan weinig doen.

De nationale staalproducent Hoogovens is bijna geruisloos in Britse handen overgegaan. Zonder ophef in de publieke opinie en met medewerking van de Staat, die zijn aandelen aan British Steel verkocht.

De beoogde verkoop van nationale luchtvaartmaatschappij KLM roept meer emotie op, op straat en in de politiek. VVD-kamerlid VoŻte-Droste vindt een KLM- aandeel van 20% in de combinatie, zoals de beurswaarde dicteert, onverteerbaar. CDA-collega Reitsma vindt het 'van wezenlijk belang dat KILM in de onderhandelingen inzet op blijvende betrokkenheid van de Staat.'(FD)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl