Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 1 Juli 2002 Inrichtingsplan Grote Sloot in de kern Schagerbrug

Inrichtingsplan duurzaam veilig Grote sloot ter hoogte van de dorpskern Schagerbrug. In het kader van duurzaam veilig en het inrichten van 30 km gebieden, is de Gemeente van plan dit najaar de volgende werkzaamheden te gaan uitvoeren:

Het inrichtingsplan ligt vanaf 1 juli '02 tot 12 augustus '02 gedurende werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur ter inzage op het gemeentehuis.

Op verzoek kunnen de tekeningen ook buiten kantoortijden worden ingezien. Voor een afspraak kunt u bellen naar het taakveld weg en waterbouw, telefoonnummer 0224-574100. Op de website van de gemeente Zijpe (www.zijpe.nl) kunt u de tekening(en) ook downloaden (zie nieuws). (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl