Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 03 Juli 2002 Tijdelijke verkeersmaatregelen nachtmarkten in Kolhorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 28 juni, 19 juli en 9 augustus 2002 de nachtmarkten in Kolhorn zullen plaatsvinden. Dit leidt op genoemde data tot de volgende afzettingen en tijdelijke verkeersmaatregelen.

Op diverse lokaties in het dorp zullen door middel van borden en lint worden aangegeven dat parkeren niet is toegestaan. Een parkeerverbod geldt ook voor de provincialeweg, de N248.

Het hoofd van het district Heerhugowaard van de sector Waterkeringen-, Boezem- en Wegenbeheer van het hoogheemraadschap van Uitwaterende Sluizen in Hollands Noorderkwartier, maakt bekend dat er tijdens de nachtmarkten te Kolhorn op 28 juni, 19 juli en 9 augustus 2002 de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen zullen worden getroffen:

Eenrichtingsverkeer op bovengenoemde data van 15.00 tot 02.00 uur, op de volgende wegen: Groetpolderweg, De Strook, Westfriesedijk en Kolhornerkade.

Door het instellen van de tijdelijke verkeersmaatregelen wordt getracht de verkeersveiligheid en de doorstroom van het verkeer te bevorderen. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl