Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 Augustus 2002 Diverse wegwerkzaamheden in Den Helder

Herstraten bij Schootenweg

Woensdag 7 augustus wordt bij de stoplichten aan de Schootenweg bij het Ravelijncenter een deel van de weg opnieuw bestraat. Men begint rond 7.30 uur met het werk, dat rond het middaguur klaar is.

Herstraten fietspad Linie

Vanaf maandag 12 augustus wordt een deel van het fietspad langs de Linie opgeknapt. Waar het fietspad de Middenweg kruist en richting het Churchillpark gaat, wordt het pad opnieuw bestraat. De werkzaamheden duren ongeveer een week.

Drempels in Duinroosstraat

Om de verkeersveiligheid in de straat te vergroten, worden bij de school Tweemaster-Tuselant twee drempels aangelegd. Ook wordt de straat smaller gemaakt en wordt de stoep doorgetrokken. Het werk begint maandag 12 augustus en duurt ongeveer 1,5 week.

Herstraten fietspad Huisduinen

Het fietspad tussen de Tuintjesweg en de Kerkhoflaan wordt vanaf maandag 12 augustus opnieuw bestraat. Dit duurt ongeveer twee weken.

Werkzaamheden Huisduinerweg

Vanaf maandag 12 augustus vinden er herstratingswerkzaamheden plaats bij het Gemini. Allereerst wordt aan de kant van het Churchillpark het trottoir en het fietspad opnieuw bestraat. Dit duurt ongeveer twee weken. Daarna wordt aan de kant van het ziekenhuis onder andere de bushalte opnieuw bestraat, net als de ingang bij het Gemini. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl