Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 1 October 2001 Actualisering Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur

De jaarlijkse actualisering van het Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur leidt ertoe dat GS dit jaar 15 miljoen gulden (6,8 miljoen euro) meer willen investeren in infrastructurele werken dan was voorzien.

Zo vallen o.a. de werkzaamheden aan een aantal kruisingen aan de N201 duurder uit dan was voorzien: kosten 5 miljoen gulden (2,2 miljoen euro).

Dat geldt ook voor het werk aan onveilige kruispunten in de N231 (gemeente Aalsmeer): kosten 3,5 miljoen gulden (ruim 1,5 miljoen euro).

Tot slot kost het duurzaam veilig maken van een stuk weg tussen twee rondes in de N249 bij Anna Paulowna 600 duizend gulden (f 600.000,00 (272 duizend euro) te kosten.

De statencommissie Wegen, Verkeer en Vervoer bespreekt de voorstellen op 10 oktober a.s. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl