Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 5 October 2001 Openbaar Vervoer Taxi is alternatief in Noord-Holland Noord

De Openbaar Vervoer Taxi is een alternatief voor momenten waarop het streekvervoer niet beschikbaar is. De bereikbaarheid van voorzieningen is daarmee niet onacceptabel verslechterd, al zullen er in individuele gevallen af en toe wel problemen zijn. GS antwoorden dat op statenvragen van het AOV/OU55+ en Nederland Mobiel.

Beide fracties vinden dat de openbaar vervoervoorzieningen sinds de invoering van de nieuwe dienstregeling wél onacceptabel verslechterd zijn, waarvan vooral ouderen, scholieren en mensen met een smalle beurs de dupe zijn.

Zij willen dat GS de evaluatie van de nieuwe dienstregeling nu al uitvoeren. Dat vinden GS geen goed idee, omdat de dienstregeling pas drie maanden ‘draait’, waarvan twee zomermaanden. Dat geeft geen goed beeld. Aldus GS in hun beantwoording. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl