Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 October 2002 Onderhoudswerkzaamheden in Nieuwe Niedorp en Winkel

Het is de bedoeling om in week 47/48 (11-11 tot en met 22-11-2002) plaatselijk onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in de kernen Nieuwe Niedorp en Winkel.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de Trambaan en De Veert (Nieuwe Niedorp) en op de Bosstraat en de Dorpsstraat (Winkel). Over de planning en andere informatie wordt later nog een melding gemaakt.

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer J.B.Schotsman, telefoon 0226-412481. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl