Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Vervoer & Verkeer : 24 november 2000 Commissie Verkeer en Vervoer buigt zich over plannen Toekomstvast Openbaar Vervoer

Donderdag 7 december zal de provinciale statencommissie Verkeer en Vervoer duidelijk maken hoe zij aankijkt tegen het besluit van GS over het Toekomstvast Openbaar vervoer Noord-Holland Noord.

Onlangs hebben GS, in openbare bijeenkomsten in Alkmaar, Schagen en Hoorn, hun plannen voor een Toekomstvast Openbaar Vervoer in Noord-Holland Noord gepresenteerd. Veel mensen hebben deze gelegenheid aangegrepen op de plannen te reageren en met alternatieve oplossingen te komen. Ook in het overleg dat gedeputeerde Hen de Boer hierover heeft gevoerd met alle wethouders Verkeer en Vervoer van de betrokken gemeenten en tijdens het Provinciaal Verkeers- en Vervoerberaad, zijn wijzigingsvoorstellen naar voren gekomen. Op 28 november nemen GS een besluit over het nieuwe openbaar vervoernetwerk. In dit besluit betrekt het college de ingebrachte reacties en voorstellen voor wijziging van de plannen.

De statencommissie Verkeer en Vervoer vergadert 7 december in De Alkmaarse Poort, Omval 72 in Alkmaar. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is welkom. Naast eigen vervoer kunnen belangstellenden gebruik maken van de bus: lijn 127 vanaf Alkmaar NS, vertrek 19.07, aankomst halte Omval: 19.14 uur. Voor de terugrit rijdt tussen 20.30 en 22.30 uur een gratis pendelbus vanaf de Alkmaarse Poort naar station Alkmaar NS. (bron Prov NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl