Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 30 November 2001 Wijziging dienstregeling Den Helder

Per 13 januari 2002 wijzigt de dienstregeling in Den Helder. Gedeputeerde Staten hebben besloten een aantal tussentijdse wijzigingen door te voeren. Het betreft de lijnen 31, 32, 36 en 151 in de omgeving Den Helder.

Den Helder
Per 13 januari 2002 wordt streeklijn 151 in de spitsuren doorgetrokken naar en van het NS-station Den Helder. Door koppeling van lijn 36 (die ten oosten van het NS-station rijdt) met de lijnen 31 en 32 (die ten westen van het NS-station rijden) wordt de wachttijd voor het overstappen verminderd. Bovendien is het mogelijk door de route van de lijnen 31 en 32 in Julianadorp iets te veranderen om ook met lijn 32 het Gemini-ziekenhuis te bedienen.

De klachten die na de start van de nieuwe dienstregeling 10 juni 2001 bij de provincie Noord-Holland en Connexxion binnen kwamen, waren aanleiding het lijnennet in en rond Den Helder kritisch te bekijken. In overleg is een wijzigingsvoorstel gemaakt waarin aan de meeste klachten tegemoet gekomen kan worden.
Connexxion zal de reizigers tijdig informeren over de wijzigingen in de dienstregeling in Den Helder. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl